1999 vstupuje do nového roku s aktualizací zaměřenou na astrologii

Společnost Bluepoch Games oznámila, že v mobilním RPG Reverse: 1999 brzy vyjde aktualizace s astrologickou tématikou. Nová aktualizace s názvem Cesta do Mor Pankh bude k dispozici pro PC a mobilní…

1999 vstupuje do nového roku s aktualizací zaměřenou na astrologii

Společnost Bluepoch Games oznámila, že v mobilním RPG Reverse: 1999 brzy vyjde aktualizace s astrologickou tématikou. Nová aktualizace s názvem Cesta do Mor Pankh bude k dispozici pro PC a mobilní verze hry od 18. ledna. Abyste se mohli zúčastnit Cesty do Mor Pankh, musíte aktualizovat hru a dokončit kampaň.

Aktualizace přináší tři nové postavy: Kaalaa Baunaa, Kanjira a Shamane. Budete cestovat do Indie a společně s Matildou a těmito novými postavami se budete věnovat průzkumu hvězd. Matilda se vydá do Indie, aby zjistila více o mytickém kometě, a tam potkává tajemného výzkumníka astronomie Kaalaa Baunaa. Poté se setkává s Kamjirou, přátelským arkanistou, a Shamaneem, mužem s jednou rukou, který se z neznámých důvodů nachází u svatyně.

Tato aktualizace přináší do hry nové dobrodružství, spojené s astrologií a indickou kulturou. Hráči budou mít možnost objevovat nové lokace v Indii, sbírat nové předměty a plnit nové úkoly. Každá z nových postav přináší do hry své unikátní schopnosti a dovednosti, což hráčům umožní vyvíjet nové strategie a taktiky.

FAQ (často kladené otázky) ohledně této aktualizace jsou následující:

1. Jak mohu získat přístup k aktualizaci Cesta do Mor Pankh?

Chcete-li mít přístup k této aktualizaci, musíte nejprve aktualizovat hru na nejnovější verzi. Poté dokončete hlavní kampaň ve hře.

2. Jaké nové funkce a obsah přináší aktualizace Cesta do Mor Pankh?

Aktualizace přináší tři nové postavy, nové lokace v Indii, nové předměty a úkoly související s astrologií a indickou kulturou. Každá postava má své unikátní schopnosti a hráči se mohou takticky rozhodovat, jak je využít.

3. Jak dlouho bude aktualizace trvat?

Aktualizace Cesta do Mor Pankh bude dostupná od 18. ledna. Délka trvání aktualizace závisí na herním postupu hráčů a jejich schopnosti dokončit nové úkoly a výzvy.

Tato aktualizace přináší do hry Reverse: 1999 nový a vzrušující obsah, který hráčům umožní prozkoumat astrologii a indickou kulturu. S novými postavami, lokacemi a úkoly se hráči mohou těšit na nové dobrodružství a možnost vytvořit si vlastní strategie. Buďte připraveni na Cestu do Mor Pankh a objevujte nové hvězdy ve světě Reverse: 1999!

Zdroj: https://www.pocketgamer.com/reverse-1999-rpg/astrology-themed-update-journey-to-mor-pankh/