Aplikace Find My Kids

Hlídejte své dítě a buďte upozornění, pokud se bude něco dít. Udělejte si notifikace, když dorazí domů, do školy nebo do kroužku.

Jedná se o rodinný GPS tracker, který dokáže sledovat bezpečnost dětí a v případě problému může dítě rodiče upozornit a případně může i samotný telefon vydávat hlasité zvonění, kdyby se náhodou nedejbože dělo.

Samozřejmě se aplikace nehodí pro děti, které jsou již skoro dospělé, ale pro malé děti je tato aplikace důležitá. Nemusíte tak dítě hlídat samo a tak trošku se i osamostatní a vy zároveň vidíte, kde se dítě potuluje. K dispozici je i rodinný chat a zároveň můžete dítě skrz telefon pochválit.

S osobními údaji v aplikaci je zacházeno v souladu s legislativou GDPR. Není to žádné šmírování, jak si někteří bohužel myslí, ale jde tady o bezpečnost. Můžete si nastavit i oznámení, když dítě dorazí do školy, do kroužku nebo když se vrátí domů.

Pokud je problém, tak dítě zmáčkne SOS tlačítko a vy obdržíte upozornění, že se něco děje. Aplikaci dávejte v moderních telefonech do vyjimek v rámci optimalizace baterie, protože se často stává, že aplikace spadne do režimu spánku a přestane tak fungovat.

Aplikaci stáhnete níže

Find my kids: Location Tracker

  • Uživatelské rozhraní
  • Funkce
3

Popis

Hlídejte své dítě a buďte upozornění, pokud se bude něco dít. Udělejte si notifikace, když dorazí domů, do školy nebo do kroužku.