Fantasy Town se konečně dostává i do Evropy

Fantasy Town se konečně dostává do Evropy. Nicméně stále to není Česká republika, ale již se tomu blíží. Tentokrát je v betě ve Španělsku a v Norsku.

Jedná se o vysoce očekávanou farmářskou hru, která je simulátorem. Jde o hru od legendárních vývojářů Garena, kteří vytvořili hru jako je Free Fire. Hra nyní má beta verzi ve Španělsku a v Norsku. Věříme, že se brzy dostane i do České republiky.

Pokud jste o hry neslyšeli, tak Fantasy Town je hra podobná hrám jako je Stardew Valley nebo Harves Moon s Minecraft stylem. Hra má pak i samotný design navržen tak, že je roztomilý a pro děti. Mechaniky jako je farmaření, starání se o zvířátka nebo hledání lidí, je na denním pořádku. Pro ty z vás, kteří bez bojů nemohou být, tak i tady budete bránit svou vesnici před trolly.

Ve hře Fantasy Town budete hrát za neochotného lorda, který je v podstatě donucen převzít starostování o toto město. Bude potřeba se o obyvatelstvo Arsendalu postarat. Postavte nové budovy, spravujte zemědělskou půdu, získejte novou úrodu a pomozte vládním aktivitám. Zároveň budete prozkoumávat kontinent se svými vesničany, abyste mohli najít další místa. Pokud budete mít dostatečné štěstí, tak třeba narazíte na zajímavý poklad.

Aplikaci stáhnete níže

Garena Fantasy Town - Farm Sim