Aplikace SmartMixin Weather

Jde o aplikaci, ve které máte více meteorologických stanic a nejenom tu vaši. Díky tomu máte zpřesněné výsledky předpovědi.

Zjistěte si počasí z několika zdrojů a to včetně vaše osobní meteorologické stanice a to vše v jedné aplikaci. Díky tomu získáte veškeré informace z několika zdrojů, což zpřesní veškeré výsledky počasí. Určitě víte, jak rozdílné jsou údaje o počasí z jednotlivých serverů.

Tato aplikace je založená na sdílení. Můžete sdílet své vlastní údaje o počasí s jinými lidmi v okolí. Aplikace umožňuje přístup dat z více jak 30 000 stanic, po celém světě. Pokud nemáte svou meteorologickou stanici, tak můžete využít funkci plánování pro výlet.

V aplikaci jednoduše naleznete sezónní normu počasí pro vaší cílovou destinaci a to v rámci různých období v roce. Aplikace podporuje WS-5000, WS-2000, WS-2902C, Netatmo (meteorologická stanice plus termostat) a dále nechybí Synop/Metar. Vše máte v reálném čase i s předpovědí na dalších 24 hodin a 14 dní.

Podívejte se také na historická data ze stanic a porovnávejte různé metodiky měření (teplota, vítr, tlak).

Aplikace má šifrovaná data, takže jednotlivé meteorologické stanice mají šifrované přenosy, nejsou sdílený se třetími stranami a uchovávají pouze ID zařízení.

Aplikaci stáhnete níže

SmartMixin Weather

  • Funkce
  • Uživatelské rozhraní
4.8

Popis

Jde o aplikaci, ve které máte více meteorologických stanic a nejenom tu vaši. Díky tomu máte zpřesněné výsledky předpovědi.