Hra The Division: Resurgence míří exkluzivně na mobily

The Division od Ubisoftu zamíří na mobilní telefony a to pouze exkluzivně. Jde o free-to-play hru a na PC ani konzolích nebude.

Jedná se o post-apokalyptickou RPG sérií, která míří na mobilní telefony. Mobilní hráči budou mít k dispozici zcela nový příběh jedné z nejlépe hodnocené série od Ubisoftu. Jde o free-to-play hru z pohledu první osoby v rámci RPG.

Ubisoft přinese na mobilní telefony naprosto unikátní zážitek. Ubisoft taktéž říká, že se jedna o plnohodnotnou AAA hru ve vašich kapsách. Poté, co došlo k naprosté zkáze v Americe, tak si v této hře zahrajete za agenta, který je součásti strategické domácí divize. Jste agentem speciální skupiny, která má za úkol sjednat pořádek v několika městech.

Resurgence PvE kampaň má zcela nový příběh, ale naráží i na několik události z předchozí hry. Podobně jako konzolové hry, tak si i v mobilní hře užijeme otevřený svět, ulice budou posety hráči a NPC nepřáteli. Během hry dokončujete různé úkoly, vybíráte věci z různých míst a snažíte se zlepšovat. Vyrábějte z materiálů nové zbraně, vylepšujte agenty.

Hra má být dostupná v roce 2023 a pouze exkluzivně na mobilní telefony.