Hra Oxenfree

Oxenfree II: Lost Signals vychází 12. července na Android, PC a konzolích. Hra je dostupná pouze s předplatným Netflixu.

Pokračování mistrovské adventury Oxenfree od Night School vychází letos v létě a Android nepřijde zkrátka. Ano, hry Oxenfree II: Lost Signals se dočkáme 12. července, tedy stejně jako na PC a konzolích. Možná už ale tušíte, v čem je háček, abyste se k ní dostali, musíte být předplatiteli Netflixu.

Oxenfree nás zavede zpět na tajemný Edwardsův ostrov a sázky jsou vyšší než kdy předtím. Ujmete se role nové hlavní postavy, výzkumnice životního prostředí Riley Poverly. Riley se vrací do svého rodného města Camena, protože pobřežní komunitu sužuje nevysvětlitelná elektromagnetická aktivita.

Čím hlouběji Riley pátrá, tím jsou věci podivnější a vše ukazuje na podivný a strašidelný ostrov. Objevují se zde kulty, mezery ve struktuře reality, interdimenzionální entity a nebezpečí na každém kroku. Na Edwardsově ostrově se jistá sekta snaží otevřít nový portál a kdo ví, co s ním hodlá udělat.

K proplutí touto záhadou budeš potřebovat svůj důvtip a nejlepší úsudek a rozhodnutí, která na této cestě učiníš, nespadnou jen tak na zem. Rozhodnutí, která ve hře Oxenfree II: Lost Signals učiníte, ovlivní postavy, samotnou Riley a možná i budoucnost.

Hra je především o dobrodružství, dialozích a nasávání atmosféry nadpřirozené záhady, a to vše má v plné míře. Nemůžeme se dočkat vydání. Od roku 2022 můžete Oxenfree sehnat pouze na Google Play s předplatným Netflixu.

Kdy vychází Oxenfree II: Lost Signals?

V červenci 2023

Na jakých platformách bude hra dostupná?

Na Androidu, PC a konzolích.

Co musím udělat, abych si mohl zahrát Oxenfree II na Androidu?

Musíte být předplatitelem Netflixu.

Aplikaci stáhnete níže

OXENFREE: Netflix Edition