Aplikace Hilton Honors: Vše, co potřebujete pro perfektní dovolenou

Hilton Honors – nejlepší aplikace pro rezervaci hotelů, získání odměn a plánování cest. Ušetřete čas a peníze, staňte se členem zdarma!

Pokud hledáte dokonalou aplikaci pro plánování a rezervaci vaší dovolené, nemusíte hledat dál. Aplikace Hilton Honors má vše, co potřebujete, abyste si užili naprosto bezstarostnou dovolenou plnou výhod a odměn. A co je nejlepší, je to zcela zdarma!

Nejlepší funkce aplikace

  1. Zobrazte a spravujte své rezervace na jednom místě: S aplikací Hilton Honors nemusíte shánět potvrzení rezervace nebo hledat kontakty na jednotlivé hotely. Všechny vaše rezervace budou přehledně zobrazeny na jednom místě, což usnadní správu a sledování.
  2. Ubytujte se před příjezdem a jděte přímo do svého pokoje: S digitálním předpobytem si můžete zarezervovat pokoj a před příjezdem se přihlásit k aplikaci. To vám umožní přeskočit recepci a jít přímo do svého pokoje. Ušetříte čas a budete mít větší soukromí.
  3. Před pobytem si vyberte svůj pokoj: Využijte jedinečnou možnost si vybrat si konkrétní pokoj dle svých preferencí a potřeb. Můžete si prohlédnout fotky, dispozici a další informace o dostupných pokojích, abyste měli jistotu, že získáte přesně to, co očekáváte.
  4. Odemkněte dveře telefonem pomocí digitálního klíče: Zapomeňte na hledání klíčů nebo kartiček. Aplikace Hilton Honors vám umožní použít svůj telefon jako digitální klíč, abyste mohli snadno a pohodlně odemknout dveře svého pokoje.
  5. Rezervujte si další cestu a najděte nabídky hotelů: Aplikace vám umožní rychle a snadno vyhledat a rezervovat další cestu. Navíc vám nabízí širokou škálu nabídek hotelů, abyste si vybrali tu nejvýhodnější možnost.

Členské výhody

  1. Získejte nejnižší cenu u více než 7 000 hotelů při přímé rezervaci: Jako člen Hilton Honors získáte přístup ke speciálním cenám u více než 7 000 hotelů po celém světě a to při přímé rezervaci přes aplikaci. Můžete si být jisti, že získáte nejlepší dostupnou cenu pro svůj pobyt.
  2. Získejte body s každým pobytem a vyměňte je za bezplatné noci a výhody u našich partnerů: Hilton Honors vám umožňuje sbírat body za každý pobyt v hotelu. Tyto body můžete později vyměnit za bezplatné noci v hotelích řetězce Hilton a také využít různé výhody u jejich partnerských společností.
  3. Užijte si bezplatné Wi-Fi, pozdní odhlášení a bez poplatku za druhého hosta: Jako člen Hilton Honors máte přístup ke speciálním výhodám, jako je bezplatné Wi-Fi během vašeho pobytu, možnost pozdního odhlášení z hotelu a také neplatíte poplatek za ubytování druhého hosta v pokoji.
  4. Dosáhněte statusu elitního člena a získejte výhody: Pokud dosáhnete vyššího stupně členství v programu Hilton Honors, jako je například status elitního člena, získáte ještě větší výhody. To může zahrnovat bezplatné upgrady na lepší pokoje, bezplatnou kontinentální snídani, denní kredit na jídlo a nápoje a mnoho dalšího.

Aplikace Hilton Honors je ideálním společníkem pro každého cestovatele, který očekává pohodlí, výhody a perfektní dovolenou. Nejenže vám umožní snadno rezervovat hotely a spravovat své rezervace, ale také vám nabízí exkluzivní výhody a odměny za vaši věrnost. Staňte se členem Hilton Honors a začněte využívat všechny tyto skvělé funkce již dnes!

Je aplikace Hilton Honors zdarma?

Ano, aplikace Hilton Honors je zcela zdarma ke stažení a používání.

Jak mohu získat nejnižší cenu u hotelů?

Chcete-li získat nejnižší cenu u více než 7 000 hotelů, je potřeba provést přímou rezervaci přes aplikaci Hilton Honors.

Jaké výhody získám jako člen Hilton Honors?

Jako člen Hilton Honors získáte výhody, jako je sbírání bodů za každý pobyt, možnost výměny bodů za bezplatné noci a výhody u partner společností, bezplatné Wi-Fi během pobytu, pozdní odhlášení a bez poplatku za druhého hosta. Pokud dosáhnete vyššího stupně členství, například statusu elitního člena, můžete se těšit na další výhody, jako jsou bezplatné upgrady na lepší pokoje, bezplatná kontinentální snídaně nebo denní kredit na jídlo a nápoje.

Jak mohu použít digitální klíč k odemknutí dveří?

Po přihlášení do aplikace Hilton Honors a rezervaci pokoje ve vybraném hotelu můžete využít digitální klíč. Stačí otevřít aplikaci, přejít na sekci „Digitální klíč“ a následovat instrukce k aktivaci a použití digitálního klíče na vašem mobilním zařízení.

Jak se mohu stát členem Hilton Honors?

Stát se členem Hilton Honors je jednoduché. Můžete se zaregistrovat přímo v aplikaci Hilton Honors nebo na oficiální webové stránce Hilton Honors. Vyplňte registrační formulář, potvrďte své členství a již můžete začít využívat všechny výhody a funkce aplikace.

Aplikaci stáhnete níže

Hilton Honors: Book Hotels

  • Uživatelské rozhraní
  • Funkce
4.3

Popis

Hilton Honors – nejlepší aplikace pro rezervaci hotelů, získání odměn a plánování cest. Ušetřete čas a peníze, staňte se členem zdarma!