Hra na mobil Pocket Rush

Závody ve kterých pojedete na hraně. Snažte se překonávat veškeré tratě a čelte různým výzvám. Je potřeba dokonale ovládat svou rychlost a zůstat na silnici. Svým ostatním závodníkům nesmíte nechat ani kousek asfaltu. Co v závodní hře Pocket Rush zažijete Tak určitě skvělé grafické zpracování, hru pro více hráčů, takže vyzvěte své kamarády a čelte […]

Závodní hra - Pocket Rush na android

Závody ve kterých pojedete na hraně. Snažte se překonávat veškeré tratě a čelte různým výzvám. Je potřeba dokonale ovládat svou rychlost a zůstat na silnici. Svým ostatním závodníkům nesmíte nechat ani kousek asfaltu.

Co v závodní hře Pocket Rush zažijete

Tak určitě skvělé grafické zpracování, hru pro více hráčů, takže vyzvěte své kamarády a čelte jim jako soupeř soupeři. Možnost se přihlásit do turnajů a stát se legendou v žebříčků. Navíc hra má opravdu jednoduché ovládání. Auta jezdí opravdu extrémně rychle a proto je důležité se nezdržovat tím, že narazíte do různých gumových zábran nebo nevyjedete na trávu.

Podle toho, jak se vám bude dařit, tak budete obdařeni skórem a penězi. Peníze pak máte šanci využít v obchodě, kde si nakoupíte různá vylepšení. Výborně propracovaná fyzika. Navíc je hra kompletně zadarmo, ale některé věci uvnitř hry potřebují platbu, to znamená máme tady mikro platby.

Aplikaci stáhnete níže

Pocket Rush

  • 9/10
    Grafika - 9/10
  • 10/10
    Zábava - 10/10
  • 9.8/10
    Hratelnost - 9.8/10
  • 9.5/10
    Optimalizace - 9.5/10
9.6/10

Pouze několik úvodních vět

Vývojáří vědí, že mikrotransakcemi mohou více vydělat, jelikož když daný hráč hru už hraje a baví ho, tak ji zaplatí. Je to trošku lepší způsob, než kupovat „zajíce v pytli“.

Sending
User Review
5 (1 vote)