Need for Speed Most Wanted (PPSSPP Emulator) [9.6/10]

Jedná se o PSP verzi skvělého Need For Speed Most Wanted. Skvělý svět s oblíbenými vozidly.  Je tady možnost se vžít do role policisty. Pro tuto hru bylo však v roce 2011 rozhodnuto vypnout veškeré online server. Co ve hře Need for Speed Most Wanted zažijete Skvělé grafické zpracování i po tolika letech. Emulátor je […]

Need for Speed Most Wanted hra zdarma

Jedná se o PSP verzi skvělého Need For Speed Most Wanted. Skvělý svět s oblíbenými vozidly.  Je tady možnost se vžít do role policisty. Pro tuto hru bylo však v roce 2011 rozhodnuto vypnout veškeré online server.

Co ve hře Need for Speed Most Wanted zažijete

Skvělé grafické zpracování i po tolika letech. Emulátor je dost dobře optimalizovaný, takže s hrou nebudete mít žádný problém. Jen je škoda hry pro více hráčů, která již není k dispozici.

Když si to tak vezmeme, tak stále je tato hra lepší jak Need for Speed: No Limits. Získejte dostatek peněz a nezapomínejte se neustále vylepšovat. Nejedná se o plnohodnotnou hru, kterou znáte z PC, ale je určitě lepší jak mobilní verze, protože PSP mělo v té době větší výkon než mobilní telefony.

Fotografie ze hry Need For Speed: Most Wanted

Need for Speed Most Wanted ke stažení

Need for Speed Most Wanted ke stažení

Stáhněte si .iso soubor do PPSSPP emulátoru

Aplikaci stáhnete níže

PPSSPP - PSP emulator

Shrnutí hry Need For Speed Most Wanted
  • 9/10
    Grafika - 9/10
  • 9.8/10
    Hratelnost - 9.8/10
  • 10/10
    Zábava - 10/10
  • 9.5/10
    Ovládání - 9.5/10
9.6/10

Shnutí hry PSP hry na mobil NFS: Most Wanted

Hra Need For Speed Most Wanted je tady s námi již několik let. Tato hra se sice nepodobá zcela PC hře, ale má podobný systém, kde budete soupeřit s policisty, získávat peníze a hlavně se dostávat neustále kupředu.

Vyberte si z několika aut, které poté budete vylepšovat. Jen je škoda, že zde není tak otevřený svět, jak jsme zvyklí z PC verze hry.

Sending
User Review
5 (1 vote)