Samsung pracuje na chytrém reproduktoru s Bixby Asistentem

Trh s inteligentními reproduktory poháněnými hlasovými asistenty se rozjel na plné obrátky v uplynulém roce. Amazon zažil úspěch s reproduktory Echo, které jsou poháněné asistentem Alexa. Krom toho, že reproduktor dokáže přijímat příkazy a tím pádem ovládat chytrý dům, zapínat streamovaní hudby, tak krom toho má i 15 000 dovedností. I firma Apple skočila do […]

Bixby asistent bude taktéž v reproduktoru Samsung

Trh s inteligentními reproduktory poháněnými hlasovými asistenty se rozjel na plné obrátky v uplynulém roce. Amazon zažil úspěch s reproduktory Echo, které jsou poháněné asistentem Alexa. Krom toho, že reproduktor dokáže přijímat příkazy a tím pádem ovládat chytrý dům, zapínat streamovaní hudby, tak krom toho má i 15 000 dovedností.

I firma Apple skočila do vlaku s chytrými reproduktory a tento týden odhalil na své konferenci HomePod. Nový inteligentní reproduktor, který bude dostupný v prosinci tohoto roku. Zaměřuje se také na poskytování špičkové kvality zvuky a nabízí hlasového asistenta Siri.

Samsung u Galaxy S8 představil taktéž svého hlasového asistenta Galaxy S8 a společnost nedokázala utajit, že rozšíří asistenta bixby i na další zařízení a to včetně domácích spotřebičů. Je zde zpráva, že Samsung chystá chytrý reproduktor se svým asistentem Bixby. 

Avšak společnost v minulosti nedokázala spustit asistenta Bixby s anglickým jazykem, což by měli napravit.