Samsung Galaxy Note8 s novými rendery

Mezitím co čekáme na oznámení nového telefónu Galaxy Note 8 (což se pravděpodobně stane 23. srpna). Čím dál tím víc věcí unikají na povrch. Dnes se dostaly na povrch další tři rendery nového phabletu. Tentokrát vidíme, jak by mohl vypadat předek mobilního telefonu. Na renderech však vidíme telefon stejné barvy, ale každý z nich má […]

Samsung Galaxy Note 8

Mezitím co čekáme na oznámení nového telefónu Galaxy Note 8 (což se pravděpodobně stane 23. srpna). Čím dál tím víc věcí unikají na povrch. Dnes se dostaly na povrch další tři rendery nového phabletu. Tentokrát vidíme, jak by mohl vypadat předek mobilního telefonu.

Na renderech však vidíme telefon stejné barvy, ale každý z nich má trošku jiné uživatelské rozhraní. Vypadá to však na to, že předek telefonu bude vždy černý a nezáleží na tom, jakou barevnou variantu telefonu máte.

Samsung Galaxy Note8

Samsung Galaxy Note8

Podle všech informací tyto rendery ukazují nový Note8 v celé své kráse, avšak skutečnou podobu nemůžeme zaručit. Když se však podíváme na model S8+, tak některé křivky nejsou tak výrazné na Note8. Avšak displej je stále označen jako „infinity displej„. Tentokrát se bude jednat o rozměr 6.3 palců.

Specifikace Note8

Galaxy Note8 bude poháněn čipem Snapdragon 835 a Exynos 8895. K dispozici má 6GB RAM a 12 MPx duální fotoaparát. Nechybí ani baterie o velikosti 3300 mAh.