Hra na mobil Contra city online

Zahrajte si dynamické souboje na různých mapách. Demonstrujte své bojové schopnosti a pomáhejte si s několika typy zbraněmi. Staňte se nejlepším světovým bojovníkem. Vytvořte si unikátní hrdiny, vyberte si z několika oblečení a různých stylů. Vycvičte a zlepšete si svého hrdinu tak dobře, jak jen to půjde. Nebojte se nakoupit nejrůznější zbraně a vylepšujte je. […]

Zahrajte si dynamické souboje na různých mapách. Demonstrujte své bojové schopnosti a pomáhejte si s několika typy zbraněmi. Staňte se nejlepším světovým bojovníkem. Vytvořte si unikátní hrdiny, vyberte si z několika oblečení a různých stylů.

Vycvičte a zlepšete si svého hrdinu tak dobře, jak jen to půjde. Nebojte se nakoupit nejrůznější zbraně a vylepšujte je. K dispozici máte i plamenomet. Otestujte vše, co hra nabízí, komunikujte s kamarády přes chat a vtrhněte do týmových soubojů. Hra nabízí spoustu herních módů, různé mapy a přes 100 zbraní.

Věříme, že to všechno zvládnete a zneškodníte veškeré nepřátele kolem vás. Gamesa nabízí opravdu parádní grafické zpracování, jednoduchou hratelnost a mnohem více.

Gameplay hry

Aplikaci stáhnete níže

Contra City - 3D FPS Shooter

Recenze hry
  • 96%
    Grafika - 96%
  • 98%
    Zábava - 98%
  • 95%
    Hratelnost - 95%
  • 98%
    Optimalizae - 98%
97%

Shrnutí hry

Parádní online hra, ve které si zahrajete na tým, se kterým musíte zvítězit. Bojujte, ničte, získávejte peníze a nakupujte lepší.

Sending
User Review
98% (1 vote)