První rendery telefonu Huawei Mate 10

Jedná se o první rendery, které se právě objevily na internetu a vypadají opravdu velmi dobře. Kvalita fotografie je sice nic moc, ale telefon je opravdu pěkný. Huawei Mate 10 má minimální rámečky a velký displej o velikosti 6.1 palců s QHD rozlišením. Na zadní straně telefonu vidíme duální fotoaparát s Leica, dvojím LED bleskem […]

Huawei Mate 10

Jedná se o první rendery, které se právě objevily na internetu a vypadají opravdu velmi dobře. Kvalita fotografie je sice nic moc, ale telefon je opravdu pěkný. Huawei Mate 10 má minimální rámečky a velký displej o velikosti 6.1 palců s QHD rozlišením.

Na zadní straně telefonu vidíme duální fotoaparát s Leica, dvojím LED bleskem a optickým stabilizátorem obrazu. Snímač otisků prstů vidíme pod fotoaparátem. Telefon nepřijde s „home“ tlačítkem na přední straně telefonu, ale taktéž nebude pod displejem.

Je docela možné, že Mate 10 přijde s 3.5mm audio jackem, ale jisté je, že zde bude USB TYP-C a dva reproduktory.

Specifikace Mate 10

Telefon bude mít silný čip Kirin 970 se 6GB RAM a 64 GB interní paměti. Telefon má být poháněn baterií o velikosti 4000 mAh a poběží na Android Nugát (7).

Huawei si však tento telefon podle všeho cení na více jak 1000$, to znamená, že bude stát víc jak 22 000,- Kč, což  je docela směšné a uvidíme, jestli to je pravda.