Šěf Xiaomi říká, že Mi Mix 2 je už ve velkovýrobě

Šéf společnosti Xiaomi Lei Jun poslal do světa teaser, který hovoří o novém telefonu Mi Mix 2. Včera podle všeho šel telefon do velkovýroby a dokazují to fotografie krabičky. Už se chystá promo kampaň, která ukazuje na to, jak má telefon tenké rámečky. Je tak téměř neviditelný, když dojde na fotografování. Dále máme k dispozici […]

Xiaomi Mi Mix 2

Šéf společnosti Xiaomi Lei Jun poslal do světa teaser, který hovoří o novém telefonu Mi Mix 2. Včera podle všeho šel telefon do velkovýroby a dokazují to fotografie krabičky.

Už se chystá promo kampaň, která ukazuje na to, jak má telefon tenké rámečky. Je tak téměř neviditelný, když dojde na fotografování.

Dále máme k dispozici hned několik oficiálních teaserů. Jun taktéž informoval, že telefon má poměr stran 17:9. K tomu předcházelo asi 6 měsíční rozhovory s Google od chvíle, kdy společnost začala preferovat 16:9 poměr stran, aby zlepšili kompatibilitu. Google však souhlasil s tím, že aplikují podporu pro širší poměr stran a zahnuté rohy.

Xiaomi má naplánovanou událost na 11. září (ano, je to den před představením nového iPhone), aby odhalili nové Xiaomi Mi Mix 2.