Hra na mobil Blast squad

Vtrhněte do dynamických soubojů na různých mapách. Ovládejte svého hrdinu, střílejte co nejpřesněji a pokuste se zničit vše, co vám přijde do cesty. Demonstrujte své taktické dovednosti. Spousta hrdinů k výběru Vyberte si hned z několika různých hrdinů a udělejte vše proto, abyste byli silní co se týče bojů s ostatními nepřáteli. Překročte s hráčem […]

Blast squad hra na mobil android

Vtrhněte do dynamických soubojů na různých mapách. Ovládejte svého hrdinu, střílejte co nejpřesněji a pokuste se zničit vše, co vám přijde do cesty. Demonstrujte své taktické dovednosti.

Spousta hrdinů k výběru

Vyberte si hned z několika různých hrdinů a udělejte vše proto, abyste byli silní co se týče bojů s ostatními nepřáteli. Překročte s hráčem nepřátelskou linií a vydejte se na pořádné souboje. Je potřeba, abyste využili různé objekty k tomu, abyste pokryli nepřátelské střely.

Multiplayer

Hra nabízí hru proti ostatním hráčům z celého světa. K dispozici je tedy multiplayer, kde si užijete spoustu zábavy. Dejte si velký pozor, aby se vám nic

Hra nabízí parádní grafické zpracování, takže nic hrozného to opravdu nebude. Navíc sbírá vysoké skóre od hráčů.

Hra není dostupná na Google Play

Nicméně je chybou, že hra není dostupná v naších končinách na Google Play, ale nabízíme vám APK soubor, který přetáhnete do svého mobilního telefonu a nainstalujete tak aplikaci.

Máme pro vás APK soubor

 

Recenze hry
  • 92%
    Grafika - 92%
  • 98%
    Hratelnost - 98%
  • 99%
    Zábava - 99%
  • 96%
    Optimalizace - 96%
96%