LG G7 s variantou LCD i OLED?

S LG V30 konečně LG upustilo od LCD displeje a přestoupilo na OLED. OLED displeje jsou výborné, protože černá je opravdu černá a lze používat always-on displej bez velké spotřeby baterie. Obraz je velice realistický, tak proč ho výrobci telefonu nepoužívají? Protože je drahý, nicméně LG už smýšlí jinak. Očekáváme, že nový telefon LG G7 […]

LG G7

S LG V30 konečně LG upustilo od LCD displeje a přestoupilo na OLED. OLED displeje jsou výborné, protože černá je opravdu černá a lze používat always-on displej bez velké spotřeby baterie. Obraz je velice realistický, tak proč ho výrobci telefonu nepoužívají? Protože je drahý, nicméně LG už smýšlí jinak.

Očekáváme, že nový telefon LG G7 bude velmi brzy oznámen. Nicméně jméno LG G7 není oficiálně potvrzeno, takže kdo ví, jak se telefon bude jmenovat. Již jsme měli několik úniku informací, máme představu jak bude vypadat.

Obrázky z technobufalo

Obrázky z technobufalo

OLED nebo LCD? LG bude prodávat dvě varianty

Nicméně na internet se dostávají další informace a to ty, že vlastně LG zvažuje, že vydá dvě varianty. Jedna varianta bude mít OLED displej a druhá zase LCD a tedy stejně, jako předchozí vlajkové telefony.

Je nicméně docela zvláštní, že právě LG stále dává na vlajkové telefony LCD displeje, když využívá takové funkce jako je poklepání na displej nebo Always-on displej. Přeci s OLED displejem by byl telefon méně energeticky náročný.

Jak to dopadne? Bohužel není jednoznačná odpověď a na výsledek si musíme počkat.