Hra na mobil Sniper shoot fire war

Vtrhněte do válečného území a bojujte proti nejrůznějším banditům, teroristům a dalším nepřátelům. Je potřeba aplikovat veškeré moderní zbraně k tomu, abyste protihráče zničili. Staňte se tím nejlepším elitním specialistou v této android hře. Přepínejte se v této hře mezi jednotlivými typy zbraní. K dispozici máte odstřelovací zbraně, granáty a různé rotační kulomety. Abyste mohli […]

Sniper Shoot Fire War

Vtrhněte do válečného území a bojujte proti nejrůznějším banditům, teroristům a dalším nepřátelům. Je potřeba aplikovat veškeré moderní zbraně k tomu, abyste protihráče zničili. Staňte se tím nejlepším elitním specialistou v této android hře.

Přepínejte se v této hře mezi jednotlivými typy zbraní. K dispozici máte odstřelovací zbraně, granáty a různé rotační kulomety. Abyste mohli postoupit dále se zdviženou hlavou, tak bude potřeba získat i nějaká ta ocenění. Za každou splněnou misí obdržíte mise, takže se toho nebojte a ukažte všem, co je potřeba.

Hra nabízí 2 herní módy a spoustu vzrušujících úrovní. Nechybí ani velký arzenál zbraní pro dynamické souboje. Uvidíte sami, že souboje nejsou vždy stejné a nabízejí několik vylepšení. Věříme, že si hru užijete i přesto, že nedisponuje nikterak high-end grafickým zpracováním. Najděte způsob, jak zvítězit.

Hodně se hra podobá takovým hrám, jako je Counter Strike nebo třeba SWAT.

Video ze hry

Aplikaci stáhnete níže

Sniper Shoot Fire War

Recenze hry
  • 92%
    Grafika - 92%
  • 98%
    Hratelnost - 98%
  • 99%
    Zábava - 99%
96%