LG G7 ThinQ oficiálně se 6.1 palcovým displejem

Dnes se představil nový telefon LG G7 ThinQ . O tomto telefonu jsme však věděli asi už vše, co se jen dalo. Konečně LG vstoupilo na trh mezi vlajkové telefony roku 2018. Do oficiálního oznámení jsme napsali o tomto telefonu celkem 35 příspěvků, takže je nemožné, abychom minuli jakýkoliv detail tohoto chytrého telefonu. Specifikace Začneme specifikacemi. LG […]

LG G7 Thinq

Dnes se představil nový telefon LG G7 ThinQ . O tomto telefonu jsme však věděli asi už vše, co se jen dalo. Konečně LG vstoupilo na trh mezi vlajkové telefony roku 2018.

Do oficiálního oznámení jsme napsali o tomto telefonu celkem 35 příspěvků, takže je nemožné, abychom minuli jakýkoliv detail tohoto chytrého telefonu.

Specifikace

Začneme specifikacemi. LG dnes potvrdilo, že bude mít G7 6.1 palcový displej s poměrem stran 19.5:9 s rozlišením 3120 x 1440 px. Jedná se o „Full Vision“ panel, který má kolem sebe minimální rámeček.

Nový telefon má LCD technologií a nikoliv OLED. Zároveň přichází s čerstvě nový M+ panelem, který používá barevné rozlišení RGBW s extra pixelem, který dokáže výrazně zlepšit kontrast a pomáhat tak dosáhnout jasu o hodnotě 1000 nitů. Nechybí ani HDR 10 a Gorilla Glass 5 sklíčko.

LG G7 ThinQ

LG G7 ThinQ

Gorilla Glass 5

Krom výřezu, který se dá softwarově upravit, tak je tady i tlačítko pro asistenta. Jedná se o klasického Google Asistenta. Samsung má Bixby a LG Google Asistenta. LG G7 je pokryto z obou stran sklíčkem Gorilla Glass 5, takže ani přední část ani zadní část nepoškrábete klíči nebo jiným kovem na stupnici tvrdosti 1 – 5.

Certifikace IP68

Celý telefon je certifikován na úrovni IP68, což je asi největší certifikace, kterou mobilní telefony mají. Je naprosto prachuvzdorný a voděodolný do 1,5 metrů po dobu 30 minut.

Díky sklíčku na zadní straně je umožněno bezdrátové nabíjení. V telefonu je baterie o velikosti 3000mAh, USB-C a Quick Charge 3.0. Na palubě telefonu je baterie Qnovo technologie, takže by měla baterie vydržet několik let.

Čip telefonu je Snapdragon 845 se 6GB RAM a interní paměti 128GB. Je možné úložiště rozšířit microSD kartou. Konektivita je včetně LTE-A, Cat.16/13, Wi-Fi a/b/g/n/ac, GPS, Bluetooth 5.0 a Dual Sim na některých trzích.

Fotoaparát

LG G7 ThinQ - AI kamera

LG G7 ThinQ – AI kamera

Co se týče fotoaparátu, tak zadní fotoaparát bude disponovat duálním 16MPx fotoaparátem. Jeden senzor zvládne zorné pole 71 stupňů a druhý senzor zvládne 107 stupňů. Clona je f/1.6 s optickým stabilizátorem obrazu. Senzor se širším zorným poli má clonu f/1.9, ale je bez optického stabilizátoru obrazu. Tuto kameru pohání právě AI technologie, která vylepšuje obraz v horších světelných podmínkách.

Selfie fotoaparát disponuje 8MPx, f/1.9 a zorné pole má 90 stupňů. Nové LG G7 ThinQ přichází s novými stereo reproduktory Boom Box s DTS-X, který simuluje prostorový zvuk 7.1.

Systém Android Oreo

Nový telefon LG G7 ThinQ přijde na trh s Android Oreo a komplétnim LG AI balíčkem 2.0. Společnost potvrdila, že LG G7 ThinQ bude okamžitě aktualizováno na nový Android P ve chvíli, kdy systém vystoupí z finální fáze.

Barvy: Šedá, Černá, Modrá, Červená

Cena: bude upřesněna

Dostupnost: bude upřesněna