Aplikace Unseen – No Last Seen

Tato aplikace vám pomůže, když si chcete přečíst zprávu, ale nechcete, aby šlo vidět, že jste si zprávu přečetli. To znamená, že odesílatel nebude vůbec vědět, že jeho zprávy čtete. Skryjte tak veškeré notifikace o přečtení. Zároveň máte veškeré zprávy ze sociálních sítí na jednom místě. Vyberte si aplikace (soc.sítě), které chcete sdružovat na jednom […]

Unseen - No Last Seen

Tato aplikace vám pomůže, když si chcete přečíst zprávu, ale nechcete, aby šlo vidět, že jste si zprávu přečetli. To znamená, že odesílatel nebude vůbec vědět, že jeho zprávy čtete. Skryjte tak veškeré notifikace o přečtení.

Zároveň máte veškeré zprávy ze sociálních sítí na jednom místě. Vyberte si aplikace (soc.sítě), které chcete sdružovat na jednom místě.  Aplikace funguje s aplikacemi Messenger, WhatsApp, Instagram a další.

Díky tomu máte zpátky své soukromí, protože v případě, že vám někdo píše, ale vy nechcete, aby viděl, že si zprávu přečtete, tak máte jednoduchou aplikaci právě k dispozici. Důvodem jsou někteří lidé, kteří vidí, že jste si zprávu přečetli, tak vám píšou, proč mu neodepisujete. Přičemž třeba pouze nemáte čas na odepsání. 

Aplikaci stáhnete níže

Unseen - No Last Seen