Hra na mobil Noblesse M Global

Skvělá tahová bojovka, kde proti vám stojí několik nepřátel. Hra nabízí parádní grafické zpracování s vizuálními efekty. Každý hrdina disponuje svými unikátními schopnostmi. Hra nabízí opravdu spoustu možností. Nechybí ani příběhový mód, kde budete hrát různé epizody. Dále tady máme krvavé katakomby, kde budete získávat sílu z kamenů. Je zde i možnost vyzvat své kamarády […]

Noblesse M global

Skvělá tahová bojovka, kde proti vám stojí několik nepřátel. Hra nabízí parádní grafické zpracování s vizuálními efekty. Každý hrdina disponuje svými unikátními schopnostmi.

Hra nabízí opravdu spoustu možností. Nechybí ani příběhový mód, kde budete hrát různé epizody. Dále tady máme krvavé katakomby, kde budete získávat sílu z kamenů. Je zde i možnost vyzvat své kamarády nebo bojovat v nezapomenutelných arénách.

Jako další se plánuje v reálném čase útoky na hlavního bosse se svými kamarády, kde si naplánujete strategií. Pokud jste někdy hráli hry jako Lineage 2 nebo World of Warcraft, tak tam se tyto velké raidy děly a museli jste si perfektně rozvrhnout strategií.

Aplikaci stáhnete níže

Noblesse M Global