Oficiální rendery Galaxy Note 9

Známý člověk, který dokázal získat věrohodné fotografie i zprávy Evan Blass je opět zpátky a tentokrát s novým Galaxy Note 9 a S Pen. Jedná se o druhé fotografie, které unikly již před oficiálním představením. Nicméně dnes se nejedná o pouhé rozmazané fotografie. K dispozici jse oficiální novinářský render v modré barvě Galaxy Note 9 […]

Samsung Galaxy Note 9

Známý člověk, který dokázal získat věrohodné fotografie i zprávy Evan Blass je opět zpátky a tentokrát s novým Galaxy Note 9 a S Pen. Jedná se o druhé fotografie, které unikly již před oficiálním představením.

Nicméně dnes se nejedná o pouhé rozmazané fotografie. K dispozici jse oficiální novinářský render v modré barvě Galaxy Note 9 a žlutým S Pen.

Když se na fotografií podíváme, tak vidíme přední i zadní stranu mobilního telefonu. Tímto se potvrzuje pravdivost, že snímač otisků prstů je pod displejem a spodní část rámečku je poněkud menší.

Co se týče S Pen, tak vidíme, že disponuje dvěma tóny žluté barvy. Spodní část je matná a vrchní část je lesklá a konec S Pen je v barvách mobilního telefonu.

Stále však není jasné, jak se bude S Pen nabíjet v mobilním telefonu, možné přes nějaké piny, avšak na S Pen nevidíme nic takového. Bude to velice zajímavé a doufáme, že S Pen nebude potřeba nabíjet nikterak zvlášť.

Samsung to na nás sype docela pomalu, protože většinou už před vydáním víme, jak telefon vypadá a jaké specifikace má.