Motorsport Manager Mobile 3 dorazil na Android a iOS

Hra není úplně zdarma, ale na druhou stranu se jedná o simulátor. Není nikterak drahá a stojí pouhých 3.99$, záleží na jaké platformě budete hru hrát. Pokud jste fanouškem série, tak budete určitě velmi rádi, protože třetí díl této hry přináší spoustu vylepšení oproti předchůdcům. K dispozici je jakási funkce, která dovoluje hráčům se prezentovat po […]

Hra není úplně zdarma, ale na druhou stranu se jedná o simulátor. Není nikterak drahá a stojí pouhých 3.99$, záleží na jaké platformě budete hru hrát.

Pokud jste fanouškem série, tak budete určitě velmi rádi, protože třetí díl této hry přináší spoustu vylepšení oproti předchůdcům. K dispozici je jakási funkce, která dovoluje hráčům se prezentovat po celém světě. Dále jsou tu nejrůznější mezinárodní závody.

Hra přichází se 6 novými šampionáty, což vytváří největší hru této série. Dále jsou tu třeba i mikro platby za to, že si aktivujete Energy Recovery System, Hybrid a Power módy.

Jedná se o perfektní strategickou hru, kde se ocitáte na nejrůznějších tratích světa. Neřídíte přímo vy, ale vy musíte dát svému týmu to nejlepší co máte, aby mohli vyhrávat.

Aplikaci stáhnete níže

Motorsport Manager Mobile 3