Hra na mobil Farm Field

Staňte se obrovským farmářem na kontinentu. Vydělávejte na svých polích a zasaďte si prodejnou zeleninu, Vydělávejte miliardy z různých věcí, které na polích budete mít. Investujte a vyvíjejte svou farmu tak, aby stále dokázala vydělávat více peněz. V této hře bude potřeba se snažit vybudovat obrovské pole. Najměte si své pracovníky a získejte pasivní příjem. […]

Farm Field ke stažení

Staňte se obrovským farmářem na kontinentu. Vydělávejte na svých polích a zasaďte si prodejnou zeleninu, Vydělávejte miliardy z různých věcí, které na polích budete mít. Investujte a vyvíjejte svou farmu tak, aby stále dokázala vydělávat více peněz.

V této hře bude potřeba se snažit vybudovat obrovské pole. Najměte si své pracovníky a získejte pasivní příjem. Dále je velmi důležité tvořit nové farmy v různých koutech světa.

Je potřeba, abyste své rostlinky zalévali a starali se o ně v jakékoliv sezóně. Ovládněte počasí a zvyšte si svůj zisk. K dispozici je hned několik rostlinek, spousta vylepšení, různí pracovníci. Ve hře se vám střídají sezóny.

K dispozici je hra s jednoduchým ovládáním a příjemnou grafikou.

Aplikaci stáhnete níže

Farm field: Idle Farming Tycoon – free