Hra na mobil Bike unchained 2

Jedná se o sportovní hru od Red Bull. Vyjedete si na dlouhou jízdu na kole skrz bláznivé území. Adrenalin, zábava, parádní grafické zpracování a spousta známých sportovců. Hra nezná mezí a zavede vás do těch nejvíce stresových situacích. Výhodou hry je právě možnost multiplayeru a tím pádem se připojit k ostatním závodníkům. Předveďte své bláznivé […]

Android závodní hra Bike unchained 2

Jedná se o sportovní hru od Red Bull. Vyjedete si na dlouhou jízdu na kole skrz bláznivé území. Adrenalin, zábava, parádní grafické zpracování a spousta známých sportovců. Hra nezná mezí a zavede vás do těch nejvíce stresových situacích.

Výhodou hry je právě možnost multiplayeru a tím pádem se připojit k ostatním závodníkům. Předveďte své bláznivé triky a vydejte se skrz území. Musíte všem dokázat, že jste ti nejlepší v horách a umístit se co nejvýše v žebříčku hráčů.

Prokažte celému světu, kdo je tady nejlepší a vydejte se na jízdu svých snů. Díky hře pro více hráčů je tady k dispozici spousta události. Vývojáři určitě nespí a neustále do hry přidávají nové úkoly a turnaje, které je potřeba dokončovat.

Hra dorazila s pěkným grafickým zpracováním až skoro s realistickým. Na mobilních telefonech v dnešní době je jenom pár takových her. Aby vám hra běžela, tak potřebujete minimálně 2GB RAM pravděpodobně kvůli vysoce kvalitních textur.

Aplikaci stáhnete níže

Bike Unchained 2