Hra na mobil Doodle Jump

Klasiku Doodle Jump zná určitě každý. Tento návykový titul, v němž jde pouze o to vyskákat po plošinách co nejvýše, nespadnout dolů a nenechat se rozhodit od nepřátel, se znovu vrátil do Google Play. Nyní je hezčí než předtím a navíc zdarma! Doodle Jump je ideální hra pro odreagování, pokud třeba čekáte na zastávce, až […]

Doodle Jump hra na mobil

Klasiku Doodle Jump zná určitě každý. Tento návykový titul, v němž jde pouze o to vyskákat po plošinách co nejvýše, nespadnout dolů a nenechat se rozhodit od nepřátel, se znovu vrátil do Google Play. Nyní je hezčí než předtím a navíc zdarma!

Doodle Jump je ideální hra pro odreagování, pokud třeba čekáte na zastávce, až přijede autobus nebo někde v čekárně. S poněkud zvláštním panáčkem skáčete až do nebe a přitom se vyhýbáte různým nástrahám, abyste dosáhli co nejvyššího skóre. Hra je nově distribuována zdarma.

Video ze hry

https://www.youtube.com/watch?v=gDqhXMBOX4U

Spousta lidí si tuto skvělou hru zamilovalo. Důvod je jednoduchý. Jednoduchá hratelnost, spousta zábavy v této android hře. Čím výš se dostanete, tak tím více bodů ve hře obdržíte. Před vámi jsou některé platformy, které nejsou vůbec stabilní. Vylepšete si své výsledky.

Aplikaci stáhnete níže

Doodle Jump