Hra na mobil Danger Close

Užijte si dynamickou bojovou hru, která se odehrává na různých místech. Střílejte přesně s moderními zbraněmi a pokuste se přežít, jak nejlépe to půjde. Demonstrujte své schopnosti a najděte způsob, jak zneškodnit vše, co se pohne. Hra nabízí několik pirátských ostrovů, průmyslových objektů, základen a nakonec i jiných planet. Buďte kreativní a využívejte předměty na […]

Android hra Danger Close - Online FPS

Užijte si dynamickou bojovou hru, která se odehrává na různých místech. Střílejte přesně s moderními zbraněmi a pokuste se přežít, jak nejlépe to půjde. Demonstrujte své schopnosti a najděte způsob, jak zneškodnit vše, co se pohne.

Hra nabízí několik pirátských ostrovů, průmyslových objektů, základen a nakonec i jiných planet. Buďte kreativní a využívejte předměty na herní ploše a pokuste se ukrývat za různými budovami. Dejte si opravdu velký pozor, abyste nebyli sestřeleni.

Najděte svou sílu a sestřelte veškeré nepřátele. Před vámi je opravdu dlouhý boj. Čím více jich zabijete, tak tím větší skóre dostanete. Následně si tak zvyšujete své ohodnocení. Hra má pěkné grafické zpracování, spoustu nových herních módů a 7 velice zajímavých map.

Aplikaci stáhnete níže

Danger Close - Battle Royale & Online FPS