Hra na mobil Florence

Jedná se o hru, která vypráví o lásce a životu. Zahrajete si za mladou ženu, která má zkušenosti s láskou, zklamáním a hlavně chce v životě něco dokázat. Celá hra je v kresleném grafickém zpracování. V různých scénách budou zobrazovat klíčové okamžiky ve Forenziném životě. Celkově ve hře zažijete řešení hádanek a organizování objektů na […]

Hra Florence

Jedná se o hru, která vypráví o lásce a životu. Zahrajete si za mladou ženu, která má zkušenosti s láskou, zklamáním a hlavně chce v životě něco dokázat. Celá hra je v kresleném grafickém zpracování.

V různých scénách budou zobrazovat klíčové okamžiky ve Forenziném životě. Celkově ve hře zažijete řešení hádanek a organizování objektů na scéně. To znamená, že budete různé věcí přemísťovat. Není tedy pochyb o tom, že je Florence velmi emotivní záležitost.

Napovídá tomu i dané skóre v Google obchodě. Je to takový grafický román a možná si i zaslouží vyhrát hru roku 2018. Tu však vyhrála hra PUBG. Avšak když se podívám s ohledem na příběh, který je senzační, tak je nejlepší hrou Florence.

Aplikaci stáhnete níže

Florence