Hra na mobil Giant.io

Snažte se přežít v obrovské aréně, kde budete bojovat proti počitačovým bojovníkům a dalším hráčům z celého světa. Využijte veškerou moderní technologií k tomu, abyste své protivníky zneškodnili. Kolem vás se pohybuje vždy v průměru okolo 30 nepřátel, se kterými soupeříte o poslední místo na mapě. Vaším úkolem je najít skryté místo se zbraněmi, protože […]

Battle - royale Giant.io

Snažte se přežít v obrovské aréně, kde budete bojovat proti počitačovým bojovníkům a dalším hráčům z celého světa. Využijte veškerou moderní technologií k tomu, abyste své protivníky zneškodnili.

Kolem vás se pohybuje vždy v průměru okolo 30 nepřátel, se kterými soupeříte o poslední místo na mapě. Vaším úkolem je najít skryté místo se zbraněmi, protože právě ty potřebujete použít.

Věřte svým reflexům a taktickým dovednostem. Střílejte co nejpřesněji to půjde a vyjednejte si mezi hráči respekt. Máte možnost si vybudovat nejrůznější konstrukce, tak stejně, jak tomu je ve Fortnite. Nastupte do vozidel a pokuste se zvítězit.

Střílejte dostatečně přesně, protože máte omezený počet nábojů. Hra nabízí 2 herní módy, obrovskou herní arénu, 16 různých zbraní a skvělé grafické zpracování.

Aplikaci stáhnete níže

Giant.io