Huawei P30 se oficiálně odhalí 26. března

Nový telefon Huawei P30 série se odhalí 26. března 2019 v Paříži. Tento telefon bude umět dokonale přibližovat a fotit kvalitní fotografie.

Huawei P30 již v Březnu

Dlouho jsme přemýšleli a doufali, že nový telefon od Huawei se objeví na MWC 2019 v Barcelóně. Už i z toho důvodu, že Samsung sám oficiálně představí Galaxy S10 již dnes, aby se vyhnul právě konkurenci Huawei P30.

Jak už to tak bývá, tak druhý největší výrobce mobilních telefonu má opět jiné plány, než celý odvětví. Huawei P30 bude podle všeho představen 26. března v Paříži.

Huawei tuto událost potvrdilo veřejně na svém účtu Twitter, kde je i 10 sekundová upoutávka. V 10 sekundách nás vezme do města Paříž, kde uvidíme nádherné obrázky Eiffelové věže, Arc de Triomphe a Notre-Dame katedrála. Všeho podle všeho vyfoceno a přiblíženo s pokročilým zoom z telefonu Huawei P30.

Právě Huawei P20 Pro již má k dispozici trojitý zadní fotoaparát s 5x hybridním zoom. Standardní Huawei P30 telefon bude mít namísto dvou senzorů, senzory tři a bude zvládat parádní ZOOM, tak jako Pro varianta u předchozí generace.