Páteční nářez android her a aplikací

Rozhodli jsme se udělat takovou změnu pátečních dní. Víme, že jste ještě všichni ve školách nebo v práci a my pro vás každý týden přichystáme android hry, které byste měli zaručeně vyzkoušet. Víkend je dlouhý a hrát můžete po večerech. Tento víkend má být také pěkně, tak co takhle o nás říct svým kamarádům?:)) Věříme, […]

Rozhodli jsme se udělat takovou změnu pátečních dní. Víme, že jste ještě všichni ve školách nebo v práci a my pro vás každý týden přichystáme android hry, které byste měli zaručeně vyzkoušet. Víkend je dlouhý a hrát můžete po večerech. Tento víkend má být také pěkně, tak co takhle o nás říct svým kamarádům?:)) Věříme, že se vám aplikace budou líbit a těšíme se, zase za týden s týdením nášupem. Doufáme, že příště jich přineseme více a třeba i kvalitnější.

Plane Finder Free aplikace

Poté co se stalo letadlu v Malajsii je potřeba brát větší pozor. S touto aplikací můžete sledovat veškeré letecký provoz. Vidíte to? A takhle to musel vidět i dispečink letiště v malajsii. Letadlo se odhlásilo z radarů a odletělo bůh vi kam. V této smršti bych si také nevšiml, že se právě teď letadlo odlásilo. No, ale dispečink to bude mít asi jinak ošéfované.

Aplikaci stáhnete níže

Plane Finder - Flight Tracker

Nike+ Running aplikace

Aplikace se vám bude hodit zájmena na tento víkend, kdy má být opravdu pěkně. Rozběhejte se a soutěžte s ostatními lidmi v aplikaci. Tato aplikace opravdu hodně motivuje. Díky chytrému telefonu android máte možnost využit GPS a akcelometru, který dokáže změřit jak rychlost běhu, tak i vzdálenost. Je možné, že se výsledna vzdálenost trošku rozchází s reálnou, ale každý má stejné podmínky. Svůj výsledek pak můžete sdílet na sociálních sítích.

Aplikaci stáhnete níže

Nike Run Club - Running Coach

Rage of the Immortals

Tato hra si pro vás přichystala přes 100 různých úkolu, strhující příběh a 35 neprozkoumaných oblastí. Staňte se velitelem svého týmu a ničte konkurenci. Bojujte v PvP turnajích každý týden.

The app was not found in the store. 🙁