Aplikace Handy Tools – aplikace která kombinuje baterku, vodováhu, kurzy a další funkce

Vzpomínáte, jak jste nemohli najít baterku? A co třeba vodováhu? Hledáte často aktuální kurzy měn? Co byste dělali, kdybyste se ztratili v lese a snažili se najít cestu k perníkové chaloupce? Všechny tyto praktické, pro mnoho lidí běžné situace, řeší aplikace Handy Tools od pražské agentury El TORO. Na počátku byla jednoduchá myšlenka – proč […]

logo_firmy

Vzpomínáte, jak jste nemohli najít baterku? A co třeba vodováhu? Hledáte často aktuální kurzy měn? Co byste dělali, kdybyste se ztratili v lese a snažili se najít cestu k perníkové chaloupce? Všechny tyto praktické, pro mnoho lidí běžné situace, řeší aplikace Handy Tools od pražské agentury El TORO.

Na počátku byla jednoduchá myšlenka – proč by měli uživatelé Androidu stahovat jednu aplikaci pro baterku, další pro kompas, další pro vodováhu, převod jednotek, kurzy… ? Proč by pak měli aplikace pracně hledat, když je zrovna potřebují? Nebylo by snadnější mít jedno komplexní all-in-one řešení, stáhnout jen jednu aplikaci a zapnout jen jednu aplikaci? Seznamte se s Handy Tools, vašim pomocníkem při běžných situacích. Aplikace je ke stažení zdarma z Google Play.

Aplikace Handy Tools

Aplikace Handy Tools

handytools_02

Aplikace Handy Tools

Možná si říkáte, že tyto situace nejsou zrovna běžné. K čemu vám asi tak bude kompas? Faktem je, že houbaři se často při hledání „správného místečka“ zatoulají hluboko do lesů. Právě díky kompasu se vám podaří úspěšně utéct čarodějnici z Blair a donést svůj úlovek domů na pořádnou smaženici.

Aplikace Handy Tools funguje pro chytré telefony i tablety s operačním systémem Android. Autoři aplikace, pražská agentura El TORO, stále pracují na vylepšování a rozšiřování funkcí. Pokud vás napadá, jak aplikaci vylepšit nebo máte návrh na další funkci, která by měla být součástí Handy Tools, kontaktujte přímo agenturu El TORO.

Aplikaci stáhnete níže

Handy Tools for DIY