TOP 8 android her pro váš mobil!

FPS hry jsou tady již dlouho, ale nikdy nebyly v tak skvělém provedení, jako právě teď. Mobilní technologie se opravdu posunuli kupřed. Je tady rok 2014 a grafika je na skvělé úrovni. Tak jaké jsou ty nejlepší FPS hry? Pojďme se na to podívat. Uděláme to ve zkratce, jelikož jich je opravdu hodně. Modern Combat […]

MC5-Blackout-Tokyo-jpg

FPS hry jsou tady již dlouho, ale nikdy nebyly v tak skvělém provedení, jako právě teď. Mobilní technologie se opravdu posunuli kupřed. Je tady rok 2014 a grafika je na skvělé úrovni. Tak jaké jsou ty nejlepší FPS hry? Pojďme se na to podívat.

Uděláme to ve zkratce, jelikož jich je opravdu hodně.

Modern Combat 5: Blackout

Skvělé grafické zpracování, multiplayer, hra pro jednoho hráče, ocitnete se na místech v Itálií nebo i v Japonsku, chat v multiplayeru.

Aplikaci stáhnete níže

Modern Combat 5: mobile FPS

Deus Ex: The Fall

Původně byla hra určena jen pro iOS v ruce 2013, ale poté se hra začala rozvíjet a dostala se i na PC a Android. Jedná se o příběh, kde se silná firma snažila tesstovat nebezpečnou drogu na mírumilovných občanech. Skvělá grafika, intuitivní ovládání a několikahodinová zábava.

The app was not found in the store. 🙁

Call of Duty: Strike Team

FPS hra ve které musíte bravůrně ovládat taktiku boje. Poprvé v historii této série na mobilní telefóny budete moct ovládat celý váš tým.

The app was not found in the store. 🙁

Dead Trigger 2

Vaším úkolem v této hře je přžít veškeré náběhy hladových zombie. Nicméně teď tady nebudete sami. Dead Trigger 2 je tentokrát zaměřený na multiplayerovou hru, kde se ocitnete s hráči z celého světa. Úrovně jsou mnohem větší než v minulé verzi.

Aplikaci stáhnete níže

Dead Trigger 2 FPS Zombie Game

Republique

Jedná se o velmi tichou akční hru. Vše musíte chytře promyslet, než začnete útočit. taktéž můžete manipulovat s kamerami, telefonami a jinou elektronikou. Hackujte se do systému, sbírejte informace.

Aplikaci stáhnete níže

République

Nova 3

Bojujte za přeživší lidstva! Úkolem je zachránit Zemi!

The app was not found in the store. 🙁

 

Frontline Commando 2

Jedná se o TPS hru, která je dostupná jak na Android zařízení tak i na iOS. Ocitnete se uprostřed válečné zóny. Není zde moc příběhů, ale co očekáváte od TPS. Zničte vše, abyste přežili. Budujte si silný tým, nakupujte zbraně, sbírejte zkušenosti.

Aplikaci stáhnete níže

FRONTLINE COMMANDO 2

URL: http://uloz.to/hledej?q=Frontline+Commando+2+apk

Field of Battle

Jedná se o hru, kde si zahrajete parádní paintball. FPS hra, která je skvěle graficky zpracovaná. Budete se tady i potápět. Házejte po svých soupeřích granáty.

Aplikaci stáhnete níže

Fields of Battle

URL: http://uloz.to/hledej?q=Field+of+Battle+apk