Hra na mobil IZANAGI

Zahrajte si novou android hru, ve které se stanete nejsilnějším ninjou. Bojujte proti několika monstrům a velmi silným hrdinům. Chraňte civilisty před zlem. Musíte najít cestu k několika místům, kde se setkáte s velmi zajímavými charaktery. Dělejte úkoly, které vám zadávají, a získejte ocenění. Vytvořte si svého vlastního hrdinu a vydejte se do boje. Jedná se […]

RPG IZANAGI ONLINE MMORPG

Zahrajte si novou android hru, ve které se stanete nejsilnějším ninjou. Bojujte proti několika monstrům a velmi silným hrdinům. Chraňte civilisty před zlem. Musíte najít cestu k několika místům, kde se setkáte s velmi zajímavými charaktery. Dělejte úkoly, které vám zadávají, a získejte ocenění. Vytvořte si svého vlastního hrdinu a vydejte se do boje.

Jedná se o hru pro více hráčů, takže nehrajete se žádným počítačem ale s reálnými hráči z celého světa. Každý hrdina má své unikátní schopnosti, takže si zvolte podle toho, co vám nejvíce vyhovuje.

Aplikaci stáhnete níže

RPG IZANAGI ONLINE MMORPG

Nezapomínejte také, že tento hrdina se dá vylepšovat a díky tomu dostanete nové možnosti v boji. Hra nabízí zajímavý příběh ohrožených vesničanů, skvělé grafické zpracování a také přes 100 různých úkolů, které dostáváte od lidí.

Shrnutí hry:

Pokud vás baví různé online RPG hry, tak věřte, že nebudete zklamání. Navíc je úplně zadarmo. Je vyrobena v Japonsku, takže je také i takový styl hry. Pokud jste někdy hráli Lineage nebo World of Warcraft, tak toto vás bude také bavit.

  • Optimalizace
  • Grafika
  • Hratelnost
4

Pouze několik úvodních vět

Hra občas spadne, ale chyby se neustále opravují. Jelikož se jedná o novější hru, tak se můžeme dočkat nových oprav, které tyto pády zastaví.

Hratelnost je naprosto geniální a máte tady spoustu možností.