Hra na mobil InfiniteCorp

Parádní android hra od Polského studia T-Bull, které se postaralo už o několik herních pecek. Z 5 členného týmu je rázem 50. Pojďme se tedy podívat, co hra InfiniteCorp nabízí.

InfiniteCorp hra na mobil

Hra na mobilní telefon od Polského vývojářského studia T.Bull. K dispozici je nově nová prémiová karetní hra, která se odehrává v cyberpunkovém světě.

InfiniteCorp
InfiniteCorp

Ocitáte se v místě, kde místní lidé nikdy neviděli život, přírodu nebo zvířata. Pohybujete se v nebezpečném území, kde je spousta zmutovaných robotických implantátu.

InfiniteCorp
InfiniteCorp

Je potřeba, abyste konali správné rozhodnutí. Každé vaše rozhodnutí totiž změní chod hry, proto je potřeba si dávat pozor a vše dopředu promyslet.

Prožívejte život ve městě, které bylo nalezeno uprostřed oceánu, což je Babylon 6. Svět je ve vašich rukách a každé rozhodnutí ovlivní jak vás, tak i další lidi na planetě.

Jak hru hrát?

V této karetní hře musíte jednoduše chytnou a potáhnout kartu na jakoukoliv stranu. Máte k dispozici vždy dvě rozhodnutí. Rozhodněte se.

Po každé prohře obdržíte nové karty, ale zase poněkud jiné, takže nikdy není hra stejná. Hra je provedena v Anglickém a Polském jazyce. Prozatím se český jazyk neplánuje…

Hra dorazí v prvním čtvrtletí tohoto roku. To znamená někdy mezi leden – březen.

InfiniteCorp hra na mobil
InfiniteCorp hra na mobil

Co je společnost T-Bull?

Společnost založena v roce 2010 v Polsku ve Wroclawi. Z pěti lidí, kdy začínali vytvářet hry je najednou 50 lidí. Aplikace a hry od společnosti si již stáhlo přes 450 miliónu lidí. Mezi TOP hry patří Top Speed a Moto RIder Go.

Aplikaci stáhnete níže

InfiniteCorp: Swipe the story