Editujte svá videa se zajímavými aplikacemi

Editujte svá videa jednoduše za pomocí programů z Google Play. Můžete tak editovat svá videa na tabletu či mobilním telefonu.

Aplikace Adobe Premiere Rush — Video Editor

I na mobilních telefonech můžete editovat videa. Sice se nejedná o způsob, který by každému vyhovoval, ale každý jak chce.

Pokud hledáte nějakou příjemnou aplikaci, se kterou budete editovat svá videa, tak například Cute Cut – Video Editor & Movie Maker něco takového nabízí. Není sice zdarma, ale cena se pohybuje kolem 100,- Kč a někdy jsou na tento program i slevy.

Cute CUT - Video Editor & Movie Maker
Cute CUT – Video Editor & Movie Maker

Výhodou je, že aplikace podporuje vrstvení, takže můžete jednoduše dát podkladovou hudbu, upravovat obraz a dávat na něho různé filtry a další věci. Opravdu se hodně podobá tomu, co můžeme editovat normálně na klasickém PC, což je super.

Aplikaci stáhnete níže

Cute CUT - Video Editor & Movi

Adobe Premiere Rush

Dále tady máme aplikaci od Adobe, jenže zde budete muset mít měsíční předplatné. Hodí se tak zájmena pro ty, kteří editují videa každý den a potřebují být i na cestách.

Samozřejmě podporuje vrstvy nebo i klasický střih. Jen se nejedná o jednorázovou platbu a platíte každý měsíc části okolo 250,- Kč.

Aplikace Adobe Premiere Rush — Video Editor
Aplikace Adobe Premiere Rush — Video Editor

Pokud tedy profesionálně editujete videa, tak Adobe Premiere Rush je skvělý program, který je navíc velmi intuitivní, takže se snadno ovládá a edituje. Vkládání nových filtrů je velmi jednoduché.

Aplikaci stáhnete níže

Adobe Premiere Rush: Video