Výběr mobilního telefonu nemusí být těžká práce

Porovnejte své oblíbené telefony a nakupte. Výběr telefonu nemohl být nikdy jednodušší. Stačí si jen vybrat telefony, které chcete porovnat a dozvíte se výsledek, který je lepší.

Porovnejte telefony a nakupte

Určitě to znáte. Dlouhé hodiny vybírání a porovnávání mobilních telefonu. Je to úmorná práce a nevíte, jestli přinese nějaký výsledek. Na světě však existují internetové portály, které všechno ulehčují a to nejen při výběru mobilního telefonu. Pokud se nedíváte pouze na cenu, ale chce mít dobrý výkon, tak porovnávání parametrů je ta správná volba.

O tento způsob porovnávání telefonů se stará jeden nově vzniklý server, který má v databázi nespočet mobilních telefonu. Nicméně pro Vás je nejdůležitější, že můžete proti sobě postavit dva mobilní telefony, které se vám třeba líbí, ale nejste si jistí specifikacemi. Pokládáte si otázku, stojí mi za pouhý novější čip zaplatit až o 3000,- Kč více? Nebo je lepší vzít telefon se starším, ale mít v telefonu například čtečku otisků prstů přímo pod OLED displejem.

S webovým portálem Slag.cz máte možnost zobrazit specifikace těchto mobilních telefonu. Stačí do vyhledávacího pole napsat první telefon a druhý telefon. Následně vám vyjedou statistiky hodnocení a pozitivní či negativní ohlasy.

Porovnání dvou telefonu v jednoduchém přehledu

Porovnejte telefony a nakupte
Porovnejte telefony a nakupte

Specifikace jsou pak uvedené na jednotlivých řádcích a v případě, že se liší, tak jsou označené oranžově. Nicméně abychom byli upřímni, tak bylo by lepší, kdyby se rozdíly označovaly barvou červená a zelená. Prakticky by to znamenalo, źe je na tom daný telefon lépe nebo hůře, protože nyní nemusí znamenat rozdíl ku prospěchu danému telefonu (novější verzi).

Výběr podle ceny

Každý vyhledává telefony i jiné spotřebiče tak, aby za danou cenu nakoupil to nejlepší. V porovnání vám následně vyjede i cena a můžete se rozhodnout, jestli vám dané parametry stojí za uvedenou cenu nebo nikoliv.

Když si to tak vezmete, tak nikdy takto telefon neporovnáte, než skrz některou webovou aplikaci. Mohli byste si takto otevírat jednotlivé stránky prodejců a vyhledávat specifikace, které jsou povětšinou vždy jinde. Trávíte tak zbytečné hodiny porovnáváním a přitom je již všechno připravené.

Porovnávání telefonů tak nemusí být úmorná práce, ale i zábava. A popravdě jsme již delší dobu něco takového vyhledávali.