Hra na mobil MMORPG EVE Echoes

EVE Echoes je nová mobilní hra, která vychází z PC hry Eve Online. Eve Online je MMORPG strategie, která se odehrává ve vesmíru a je free-to-play.

Hra na mobil EVE Echoes

EVE Online je hra, která je již delší dobu na PC. EVE Online je hra, která udělala z malého herního studia velké. Stačilo k tomu jedna noc, což je naprosto skvělá zpráva pro CCP Games, která v roce 2013 měla 500 000 předplatitelů této hry.

Před čtyřmi lety však vyšla free-to-play hra EVE Online, avšak zde je několik omezení. Následně byla oznámena hra EVE Echoes, což je mobilní hra této MMORPG strategie. Již měla být k dispozici, ale COVID-19 vše pozdržel.

Nyní již je hra k dispozici na Android a iOS.

EVE Echoes nabídne obrovský vesmír, kde se vše bude odehrávat. Od dob vzniku sandbox MMO si hráči mohou zadarmo naplánovat svou cestu a zároveň hra nabídne obrovské možnosti, prozkoumávání vesmíru stejně jako PvP a PvE, obchodování, komplexní ekonomiku.

Jelikož je hra free-to-play na obou platformách, tak není důvod si ji nevyzkoušet, pokud máte alespoň minimální požadavky. Je jasné, že tady budou mikrotransakce, protože žádná hra zdarma není zdarma.

Aplikaci stáhnete níže

EVE Echoes