Hra na mobil The Sun Origin

Jedná se o hru, která se odehrává v post-apokalyptickém světě, kde jsou nejrůznější úkoly, které musíte plnit. K dispozici je perfektní systém craftění. Krom toho všeho je tady krásné grafické zpracování. Akční hra, s RPG prvky, která neomrzí. Je sice placená, ale nestojí moc. Nicméně na druhou stranu máte k dispozici opravdu kvalitní zábavu v […]

Jedná se o hru, která se odehrává v post-apokalyptickém světě, kde jsou nejrůznější úkoly, které musíte plnit. K dispozici je perfektní systém craftění.

Krom toho všeho je tady krásné grafické zpracování. Akční hra, s RPG prvky, která neomrzí. Je sice placená, ale nestojí moc. Nicméně na druhou stranu máte k dispozici opravdu kvalitní zábavu v high-end grafice.

Vydejte se do boje v roce 2050 a čelte katastrofické energií, která se rozpíná ve vesmíru. Bude to pro Vás opravdu pořádná výzva, když budete čelit světové apokalypse. Najděte způsob, jak své protivníky porazit!

Aplikaci stáhnete níže

The Sun Origin Post Apocalypse

  • Grafika
  • Zábava
  • Hratelnost
4

Summary

V této hře se vše odehrává v době v apokalyptickém stavu. Vaším úkolem je se porvat s nepřáteli za každou cenu. Ukažte své schopnosti.