Aplikace Daylio

Zapisujte si do svého deníku nálady během dne a ve statistikách pak uvidíte vývoj nálady v průběhu dne. Vyberte aktivity, které jste dělal nebo děláte.

Jedná se o aplikaci, která je spíše váš diář. Vyzkoušejte si tento hezký a jednoduchý mikro diář a to zcela zdarma. Zaznamenávejte si tak denní aktivity a v grafu dokonce uvidíte vaší náladu v průběhu dne.

V diáři můžete jednoduše sledovat vaše cíle ve fitness, mentální rovnováhu, jídlo a sledováni nálady. Cvičte, meditujte, jezte a buďte tak vděční za vše, co máte. Pečujte o své duševní zdraví a vylepšete si náladu v průběhu dne. Teoreticky tak díky deníku poznáte sami sebe a podle toho se začnete chovat tak, abyste si náladu udrželi.

Samozřejmě aplikace vám nepomůže k životu v ráji, ale na druhou stranu poznámkami poznáte, kde máte třeba slabiny, které je potřeba zlepšit. Získejte tak cenná data, které pomohou najít to, co máte například rádi a dělá vám radost.

Vyberte si v deníku náladu a zapisujte aktivity, které děláte po celý den. Následně se tímto způsobem sbírají data o náladě a aktivitách přímo do statistik a kalendáře.

Aplikaci stáhnete níže

Daylio Journal - Mood Tracker