Vypnout reklamy

Google ukládá vaše hlasové příkazy. Nicméně se dají vymazat.

Google FB

Hlasové příkazy jsou vesměs velmi návykové. S Google Asistentem tato touha ještě zesílila. Avšak ve svém výchozím nastavení Google ukládá vaše hlasové příkazy na svůj server. Důvodem pravděpodobně je, aby vás v budoucnu dokázal poznat mnohem lépe.

Ve výchozím nastavení se příkaz spustí ve chvíli, kdy řeknete „Ok, Google“ anebo když kliknete na ikonku mikrofonu u hlasového vyhledávaní. Zvuky se ukládají i offline.

Jak jsme již řekli, Google nahrává tyto zprávy jen kvůli tomu, aby vylepšil uživatelskou přívětivost a naučil se vaší výslovnost. Pokud si toto nepřejete, tak se můžete přihlásit do svého Google účtu, kde přejdete na ovládací prvky aktivity. Zde deaktivujete přepínač…

Vypnutí hlasových aktivit, ukládání na server

Vypnutí hlasových aktivit, ukládání na server

Pokud chcete dále smazat již nahrané příkazy, tak spravujte historií, kde vlevo kliknete na „smazat aktivitu podle data“.