Vypnout reklamy

WhatsApp dostane funkci „vidět pouze jednou“

WhatsApp nyní aktualizuje aplikaci s novou funkcí. Jde o funkci, která se chová jako mizející a tedy pokud sdílíte citlivý údaj, tak po zobrazení se informace okamžitě smaže.

Uživatelé tak budou moci poslat fotky a videa, které se zobrazí pouze jednou a následně zmizí a tedy nikdo jiný si už obrázek nebo video neotevře.

Funkce bude podobná jako na Instagramu. Je potřeba vše poslat jako fotku nebo video. Ve chvíli, kdy video zavřete nebo fotografií, tak se už nedá otevřít.

Je potřeba však informovat, že druhá strana si může udělat screenshot obrazovky nebo ji nahrát, když takovou přílohu otevře. Tuto informaci ani WhatsApp neposkytne, pokud došlo k ofocení této zprávy, která je pouze na otevření jednou.