Samsung Galaxy Buds 2 oficiálně

Samsung Galaxy Buds 2 oficiálně k dispozici. Jde o sluchátka, které mají aktivní potlačení hluku, mají tři mikrofony a hlavně jak výškový reproduktor tak i basový.

Se všemi těmi novými telefony Samsung ohlásil také sluchátka Galaxy Buds 2. Jde o nejlehčí sluchátka současnosti. Mají nový design, aktivní potlačení hluku a tři mikrofony v každém sluchátku.

Samsung Galaxy Buds 2 mají dynamický dvoucestný reproduktor. Je tedy rozdělen na basový a výškový reproduktor čímž mají sluchátka docílit čistých výšek a hlubokých basů. Samsung informuje, že jedno sluchátko váží 5 gramů. S celým pouzdrem je to 41.2 gramů více k celkové hmotnosti.

Co se týče trojitého mikrofónu, tak ty jsou zodpovědné právě za aktivní potlačení hluku ve chvíli, když posloucháte muziku a stejně, pokud voláte. Dedikovaná hlasová jednotka dokáže zase odfiltrovat vše okolo a zaměří se pouze na váš hlas.

Aktivní potlačení hluku až 98%

Aktivní potlačení hluku zvládne zablokovat až 98% hluku kolem vás. Samsung také zapracoval na ambient módu, který slouží pro případ, že potřebujete slyšet, co se děje kolem vás.

Sluchátka mají také strojové učení a dokážou se adaptovat na externí zvuk jako je auto, vítr.

Samsung také poskytne pro PC uživatele aplikaci Galaxy Wearable, kde si budou moci lidé sami nastavit potlačení hluku, a také ekvalizér. Sluchátka se také automaticky přepnou pokud jste na PC, tak na notebook nebo na mobilní telefon.

Baterie

Buds 2 mají baterií 472mAh, kde v každém sluchátku je 61mAh. Pouzdro je pak bílé, ale sluchátka budou dostupná v černé, bíle, zelené a levandulové barvě.

Stát by měly okolo 149€ a dorazí do ČR 27. srpna 2021