3D dotyk na Android N – potvrzeno

Google právě potvrdil, že novinka v Android N se nazývá Launcher Shortcuts a bude pracovat na tlakových displejích. Ten třeba najdete na Huawei Mate S Teď je otázkou, jestli nový nexus uvidíme v roce 2016 s tlakovým displejem? Je to docela možné. Nový nexus bude vyrábět firma HTC, takže uvidíme, jestli se bude vytváře tlakový […]

Google právě potvrdil, že novinka v Android N se nazývá Launcher Shortcuts a bude pracovat na tlakových displejích. Ten třeba najdete na Huawei Mate S

Teď je otázkou, jestli nový nexus uvidíme v roce 2016 s tlakovým displejem? Je to docela možné.

Nový nexus bude vyrábět firma HTC, takže uvidíme, jestli se bude vytváře tlakový displej, protože ten vytvořila právě firma Huawei u svého Huawei Mate S a ta tento rok nový Nexus nevyrábí.

Nicméně Google potvrdil tuto novinku, takže vývojáři budou pracovat na aplikacích, které budou dostupné na kterémkoliv kompatibilním zařízením.

Představení Huawei Mate S

 

Cena telefonu Huawei Mate S

Graf ceny produktu Huawei Mate S poskytuje server Heureka.cz

 

Seznam telefónů s tlakovým displejem je poněkud limitován

Bohužel seznam telefónu, které disponují tlakovým displejem je celkem limitován. Jedná se pouze o Huawei Mate S a Vernee Apollo a ZTE Axon mini, jenže nikdo z nich v brzké době nebude mít Android N.

Tlakový displej v omezeném množství

Tlakový displej v omezeném množství

Takže dáváme šanci tomu, že právě tento rok bude nový nexus s tlakovým displejem nebo jiné zařízení, které zároveň poběží na Android 7.0. Necháme se překvapit, ale je to hodně zajímavé.