Emulátor Vita3K za rohem

PlayStation Vita emulátor míří na Android telefony. Věříme, že si zahrajeme AAA hry na tomto emulátoru v mobilním telefonu.

Již někdy v brzké době se má objevit nový emulátor platformy Sony PlayStation Vita na mobilních telefonech. Vývojáři jsou s tímto emulátorem v poslední fázi. Tento nový emulátor přinese spoustu lásky na mobilní telefon pro ne moc známý PS Vita.

Vývoj tohoto android portu započal před několika měsíci. Je vytvořen vývojáři Macdu a backed od vývojářů Nintendo Switch emulátoru Yuzu. Nicméně tento nový emulátor je nejzajímavější projektem. Za posledních pár měsíců Vita3K Android port zvládl nabootovat velmi známé Vita hry. Jsou plně hratelné, ale některé AAA tituly běží hůř, jako je Uncharted: Golden Abyss.

Veřejný build tohoto portu je skoro dostupný pro všechny k vyzkoušení. Na Vita3K stránce se totiž objevila informace o tom, že tento emulátor bude brzy ke stažení. Pokud si ho budete chtít stáhnout nebo sledovat možnost stažení, tak zavítejte na stránky zde.

Přesné datum vydání tohoto emulátoru není stanoveno. Jsme opravdu zvědaví, jak takový emulátor PlayStation Vita na Androidu bude vypadat a jak si poradí s hrami.