Samsung potvrdil: Galaxy Unpacked s Galaxy Z Fold5 a Galaxy Z Flip5 se koná v Jižní Koreji

Samsung potvrdil, že Galaxy Unpacked s Galaxy Z Fold5 a Galaxy Z Flip5 proběhne v Jižní Koreji. Datum a místo zatím nebyly oznámeny.

Seoul, Jižní Korea – Po nekonečných spekulacích a zvěstech o příštím akčním setkání společnosti Samsung, které bylo zaměřeno na představení nových modelů skládacích smartphonů, byly konečně potvrzeny. Samsung oficiálně oznámil, že příští akce Galaxy Unpacked se bude konat v Jižní Koreji.

Prezident globálního marketingového centra Samsung DX, Lee Young-hee, poskytl toto důležité potvrzení. S potěšením sdělil veřejnosti, že akce Galaxy Unpacked se uskuteční v jihokorejském Soulu. Na otázku týkající se důvodu volby Jižní Koreje odpověděl jednoduše: „Protože Korea je významná a důležitá.“

I když nebyly odhaleny žádné konkrétní podrobnosti o datu a místě konání akce Galaxy Unpacked, kolují spekulace, že se bude konat 26. července v COEX v Gangnam-Gu v Soulu. Samsung však zatím oficiálně neuvolnil žádné informace ohledně tohoto důležitého setkání.

Očekává se, že na akci Galaxy Unpacked společnost Samsung představí své nejnovější přírůstky do rodiny skládacích smartphonů – Galaxy Z Fold5 a Galaxy Z Flip5. Kromě těchto dvou inovativních zařízení se také předpokládá, že Samsung představí nové modely hodinek z řady Galaxy Watch6. Existují také spekulace o možném představení náhlavní soupravy pro smíšenou realitu (MR) od korejského konglomerátu, ale zatím o tom není mnoho informací.

Těšíme se na tuto očekávanou událost, která přinese nové inovace a technologické pokroky od společnosti Samsung. Buďte připraveni na překvapení!