Hra na mobil Tomb Raider II

Legenda pokračuje. Pomozte legendární Laře Croft najít mystickou dýku Xian, která patřila čínským císařům. Bojujte se členy starověkého kultu. Hlavní hrdina se pustila do hledání dýky. Lara Croft má před sebou opravdu dlouhou a náročnou cestu. Jdete do Číny, Tibetu a Benátek. Bojujte proti nepřátelské mafii a řiďte svou hrdinku tak, aby se ji nic […]

Tomb Raider 2 android hra ke stažení

Legenda pokračuje. Pomozte legendární Laře Croft najít mystickou dýku Xian, která patřila čínským císařům. Bojujte se členy starověkého kultu.

Hlavní hrdina se pustila do hledání dýky. Lara Croft má před sebou opravdu dlouhou a náročnou cestu. Jdete do Číny, Tibetu a Benátek. Bojujte proti nepřátelské mafii a řiďte svou hrdinku tak, aby se ji nic nestali. Máte k dispozici pistole, kulomety a další.

Lara Croft není jediná, která hledá tuto dýku, tak buďte velice opatrní a hlídejte si záda, protože nikdy nevíte, kde se kdo vynoří. K dispozici máte přes 50 unikátních ocenění. Právě ty můžete získat. Nechybí ani ovládání vozidel jako jsou motorové čluny, čtyřkolky.

K dispozici je i první verze Tomb Raider I

Gameplay hry Tomb Raider II

The app was not found in the store. 🙁

Recenze hry
  • 85%
    Grafika - 85%
  • 96%
    Zábava - 96%
  • 90%
    Hratelnost - 90%
  • 92%
    Optimalizace - 92%
91%

Shrnutí hry

Jedná se o perfektní hru, ve které si zahrajete za krásnou Laru Croft. Překonejte překážky, zabijte nepřátele a dostaňte se co nejdále.

Sending
User Review
41.5% (2 votes)