Vypnout reklamy

Plaťte kreditní kartou bez ověření totožnosti při cestování autobusem nebo vlakem pomocí Google Wallet.

Google Wallet přidává funkci, která umožňuje uživatelům Androidu platit za městský autobus nebo vlak pomocí **kreditní** nebo **debetní** karty bez ověření. Tato nová možnost usnadní platby za veřejnou dopravu a nabídne…

Plaťte kreditní kartou bez ověření totožnosti při cestování autobusem nebo vlakem pomocí Google Wallet.

Google Wallet přidává funkci, která umožňuje uživatelům Androidu platit za městský autobus nebo vlak pomocí **kreditní** nebo **debetní** karty bez ověření. Tato nová možnost usnadní platby za veřejnou dopravu a nabídne uživatelům pohodlnější způsob placení.

Do této nové funkce **Google Wallet** stačí přidat **kreditní** nebo **debetní kartu** a pak ji použít k platbě za jízdenku ve **městské dopravě**. Uživatelé již nebudou muset absolvovat žádný proces ověření, což šetří čas a usnadňuje celý proces placení.

Tato funkce je velkým krokem vpřed pro **Google Wallet** a přináší uživatelům novou možnost, jak placení za veřejnou dopravu co nejvíce zjednodušit. Umožňuje rychlé a bezproblémové platby, což zase může přispět k popularizaci této služby mezi uživateli Androidu.

Nezáleží tedy na tom, zda jste v rušném městském ruchu a potřebujete rychle zaplatit jízdenku, nová funkce **Google Wallet** vám umožní provést platbu **kreditní** či **debetní kartou** bez jakéhokoli ověření. To je skvělá zpráva pro všechny uživatele, kteří chtějí mít jednodušší a pohodlnější způsob placení veřejné dopravy.

FAQ:
1. Jak mohu v **Google Wallet** přidat **kreditní** nebo **debetní kartu**?
2. Jaký druh **ověření** je potřeba pro použití této nové funkce?
3. Můžu platit za jízdenku ve **veřejné dopravě** i jinými způsoby než pomocí **Google Wallet**?

Zdroj: https://www.phonearena.com/news/new-verification-setting-feature-added-to-google-wallet_id156666