Samsung Galaxy Note 8 novinářský render na světě

Evleaks z twiiteru zveřejnil novou fotografií telefonu Galaxy Note8. Jde na samotné fotografií vidět, že horní rámeček je menší, než ten spodní, avšak to je úplně jedno. Samsung Galaxy Note8 (in Midnight Black) pic.twitter.com/QZii9xFarQ — Evan Blass (@evleaks) 31. července 2017 Tato fotografie je oficiální, takže takto bude telefon 100% vypadat. Všechny fotografie stejně vypadají […]

galaxynote8

Evleaks z twiiteru zveřejnil novou fotografií telefonu Galaxy Note8. Jde na samotné fotografií vidět, že horní rámeček je menší, než ten spodní, avšak to je úplně jedno.

Tato fotografie je oficiální, takže takto bude telefon 100% vypadat. Všechny fotografie stejně vypadají stejně, jako S8 jen s tím rozdílem, že Note 8 je větší.

Blass říká, že se jedná o model „Midnight Black“. Známé všechny verze telefonu Galaxy S8 s černým předním rámováním, takže můžeme v bezpečí říct, že Note 8 bude mít stejný styl.

Galaxy S8 vs Galaxy Note 8

Galaxy S8 vs Galaxy Note 8

Galaxy Note 8 bude oznámen 23. v New Yorku a bude mít Exynos 8895 nebo Snapdragon 835 se 4GB RAM. Očekáváme 6.4 palcový displej a IP68 vodě-odolnost s S – PEN.

Potvrzení, že Blass zveřejnil oficiální fotografie.

https://www.forbes.com/forbes/welcome/?toURL=https://www.forbes.com/sites/bensin/2017/07/31/an-official-image-of-the-galaxy-note-8-has-leaked/&refURL=https://t.co/ejr8GkeI2n&referrer=https://t.co/ejr8GkeI2n

https://www.forbes.com