Samsung Galaxy S9 bude možná modulární

Je to spíše jen domněnka, protože nikde neexistuje důkaz, že by tomu tak bylo. Avšak na internetu se tato informace objevila. Ruský tipster Eldar Murtazin se odkazuje na neznámý zdroj. Podle všeho má být Galaxy S9 modulární telefon. V této chvíli je Motorola Moto Z a Essential Phone modulární telefon. K telefonu tak můžete připojovat […]

Samsung Galaxy S9 - spekulace

Je to spíše jen domněnka, protože nikde neexistuje důkaz, že by tomu tak bylo. Avšak na internetu se tato informace objevila. Ruský tipster Eldar Murtazin se odkazuje na neznámý zdroj.

Podle všeho má být Galaxy S9 modulární telefon. V této chvíli je Motorola Moto Z a Essential Phone modulární telefon. K telefonu tak můžete připojovat další zařízení. K dispozici je třeba projektor, baterie a další. Podle všeho Galaxy S9 bude schopno pojmou více než jedno příslušenství najednou.

Podle všeho se však jedna o návrh, kterou musí schválit společnost Samsung. Avšak nemyslíme si, že takový telefon Galaxy S9 bude a to už díky tomu, že třeba LG se takový telefon příliš nezdařil.