Asus spustí nové ZenFone 5 telefony v březnu roku 2018

Asus oficiálně představil řadu ZenFone 4 v Evropě, ale tyto nové telefony měly docela zpoždění několik měsíců. Už na jaře byly představeny, ale na trh se dostanou až na podzim, což je docela zajímavé rozhodnutí společnosti Asus. Dobrá zpráva je ale to, že Asus nenechá dlouho čekat na novou generaci ZenFone. Šéf společnosti Jerry Shen […]

Asus ZenFone 5

Asus oficiálně představil řadu ZenFone 4 v Evropě, ale tyto nové telefony měly docela zpoždění několik měsíců. Už na jaře byly představeny, ale na trh se dostanou až na podzim, což je docela zajímavé rozhodnutí společnosti Asus.

Dobrá zpráva je ale to, že Asus nenechá dlouho čekat na novou generaci ZenFone. Šéf společnosti Jerry Shen nedávno potvrdil, že nová řada ZenFone 5 bude představena v březnu roku 2018. Nicméně si říkáme, aby to nedopadlo jak se čtvrtou řadou.

Asus se snažil tak trošku změnit, aby byl v zisku

Asus prošel docela dlouhým a těžkým procese restruktalizace tento rok. Bylo zapotřebí poupravit efektivitu ve výrobě nových telefonu a zvýšit průměrnou cenu za produkt ZenFone 4. Nové telefony jsou tak dražší než série ZenFone 3. Společnost by se tak měla pomalu přesunout do zisku v posledním čtvrtletí roku 2017.

Nicméně se také očekává, že ve třetím čtvrtletí bude sedm chytrých telefonu od Asusu v jednom roce. Strategie Asusu se nemění a sále se budou soustředit na dostupné telefony pro širokou veřejnost a střední sektor.

Série ZenFone 4 vypadá takto